Veelgestelde vragen

Kan ik Bondic® gebruiken op plekken waar de UV led niet kan schijnen?
Nee, dat is ook meteen het grote verschil met traditionele lijm. Als de UV LED er niet op kan schijnen, hardt Bondic® niet uit!
 

Hoe werkt Bondic® als een schroef dol is?
Simpel, haal de schroef uit het materiaal. Doe een beetje Bondic® in het gat en laat het uitharden. Herhaal deze stappen (in lagen van 1-1,5mm dik) totdat het hele gat is opgevuld. Nu kun je de schroef er opnieuw indraaien en zit hij muurvast.
 

Kan mijn zoon of dochter Bondic® gebruiken?
Bondic® is geen lijm dus vingers kunnen niet aan elkaar geplakt worden. In die zin kan iedereen Bondic® veilig gebruiken. Wij raden echter aan een leeftijd van 12 jaar of ouder.
 

Een opbergdoosje die vloeistof bevat is lek en er zit een gat in. Kan ik Bondic® gebruiken? 
Ja! Breng Bondic® aan en hard dit uit. Werk eventueel in lagen van 1,5 mm. Bondic® werkt op plastic en andere materialen. Na uitharden is Bondic® waterbestendig en kan de vloeistof er weer in. Bondic® is bestand tegen temperaturen van -40 tot + 120 graden Celcius.
 

Ik wil een geel plastic stuk speelgoed lijmen. Is Bondic® ook in andere kleuren verkrijgbaar?
Nee, Bonic® is transparant, maar je kunt VOOR dat je gaan "Bondicen" kleur toevoegen aan je Bondic®. Gebruik hiervoor kleurpoeder en mix dit met de Bondic®. Na het uitharden zal dit die kleur aannemen!
 

Kan ik Bondic® gebruiken als isolatiemateriaal? Bv bij reparatie van mijn oplader.
Ja, perfect. Bondic® is een ideaal isolatiemateriaal, het vult en dicht perfect. Let op, gebruik het alleen bij zwakstroom!

 

Heb jij ook een vraag aan ons?
Neem dan meteen contact met ons op.

Je wilt nooit meer zonder

Je wilt nooit meer zonder

Als je de kracht van Bondic® eenmaal kent, wil je nooit meer zonder.
Bestel vandaag nog!