Bondic vloeibaar plastic Starterset

Bondic vloeibaar plastic Starterset Bondic vloeibaar plastic Starterset Bondic vloeibaar plastic Starterset Bondic vloeibaar plastic Starterset Bondic vloeibaar plastic Starterset
Bondic vloeibaar plastic Starterset Bondic vloeibaar plastic Starterset Bondic vloeibaar plastic Starterset Bondic vloeibaar plastic Starterset Bondic vloeibaar plastic Starterset
Bondic vloeibaar plastic Starterset
16 Reviews | Review toevoegen
Denk je dat het niet meer te repareren valt? Dan is er gelukkig Bondic nog!   Bondic is een revolutionair product. Gooi je lijm maar weg, dít is wat je nodig hebt!...

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 21,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Denk je dat het niet meer te repareren valt? Dan is er gelukkig Bondic nog! 

Bondic is een revolutionair product. Gooi je lijm maar weg, dít is wat je nodig hebt!
 

 • Repareer en Creeër:
  Bondic is het ideale reparatie middel wat je kunt inzetten voor  letterlijk 1001 toepassingen. Je kunt dingen repareren omdat je met Bondic kunt creeëren!

 • Voor binnen en buiten:
  Dat je Bondic kunt inzetten voor 1001 toepassingen komt mede door het feit dat Bondic waterdicht is. Je kunt het dus gebruiken voor klussen zowel binnen- als buitenshuis. 
  Bondic geleidt niet, dus ook perfect voor laagspanning klusjes.

 

Bondic is geen lijm!

Als je denkt dat dit weer een soort lijm is, dan heb je het mis. Bondic is namelijk geen lijm, het is een vloeibaar plastic wat alleen uithardt wanneer JIJ dit wilt. Door deze unieke eigenschap kun je uiteraard wel met Bondic lijmen, maar je kunt er zó veel meer mee doen. In essentie is het het meest ideale reparatie middel, de mogelijkheden zijn eindeloos:

 • Je kunt verbinden 
 • Je kunt iets (aan)bouwen
 • Je kunt opvullen
 • Je kunt repareren


Geen moeilijke reparaties meer – doe het meteen goed met Bondic!​​​​​​

 • Zeer sterk – De formule van vloeibaar plastic is zo ontworpen dat het na harding voorgoed houdt.
 • Werkt op elke ondergrond – Metaal, hout, glas, plastic, keramiek – als je het kunt bedenken, kan Bondic® het repareren!
 • Geen rommel – Nooit meer plakkende vingers. Bondic® verhardt alleen bij UV-licht, dus je bepaalt zelf wanneer (en waar) je resultaat wilt. Je hebt er zelf 100% controle over!
 • Droogt niet uit – Bondic® is geen lijm en droogt dus niet uit in de verpakking voor de volgende keer dat je het weer nodig hebt. Jarenlang plezier dus.
 • Duizenden tevreden klanten - Het eenvoudig 4-stappen-plan (reinigen, vullen, uitharden en vormgeven) heeft al duizenden mensen geholpen om alles te repareren en heeft daardoor ontelbare geliefde spullen voor weggooien behoed.
 • Veilig voor iedereen – Bondic® is niet giftig en heeft (in tegenstelling tot een lijmpistool) geen hitte nodig! Gebruik het zonder problemen overal in huis!

 

Unieke eigenschappen van Bondic®:

UV technology:
Bondic® werkt met een unieke UV uithardingstechnologie. In slechts 4 seconden hardt de vloeibare Bondic keihard uit!

Plakt niet:
Bondic® is geen lijm en daarom plakt het niet aan je vingers! Veilig voor kinderen dus en mocht je knoeien is het zo opgeruimd.

Bepaal zelf wanneer het hard moet worden:
Bondic® reageert niet met lucht zoals lijm. Je bepaalt dus zelf wanneer je wilt dat het uitgehard moet worden. Geen stress dus meer met je reparaties en geen angst dat de lijm al uithardt midden in het proces.

Lang houdbaar:
Bondic® gaat jaren mee. Het blijft vloeibaar en droogt niet uit zoals (andere) lijm. Geen dop die vastgelijmd zit nét als je het nodig hebt. Bondic® is altijd klaar voor gebruik.

Water en hitte bestendig: 
Bondic® kan prima tegen extreme kou, hitte en is daarnaast waterbestendig. Geen klus die niet kan dus.

Gedoseerd gebruiken door de precisie tip:
Bondic® komt met een precisie applicator, een kleine opening, waardoor je nooit teveel gebruikt!

kortom, Bondic mag in geen enkel huishouden ontbreken. Bestel vandaag je starterset nog, of...
BESPAAR dirtect en bestel de Starterset Bundel: 2 startersset plus 1 extra refill

Sorteren op:

Review toevoegen
Klaas de Graaf - 26-08-2023 15:08

Top spul, lijmen en vullen van kleine reparaties werkt perfect.

Wat goud is is dat je nog even kunt corrigeren en als je zeker weet dat het goed zit kun je met het lampje de lijm uitharden in een paar seconden

Giel Leijs - 25-11-2022 19:34

Gewoon goed spul en werkt echt als je snel iets wil fixen en is idd geen lijm maar wel verbinder en vuller en reparateur dit heb ik gebruikt op een 1:18 modelauto om kleine dingen ( bijna onzichtbaar) te repareren!👍

Anoniem - 23-03-2021 14:52

De geplande leverdatum werd ca. ca. 2 dgn later praktisch gerealiseerd. Beter dan zeggen wanneer het bij de besteller is. Met de lijm wilde ik een knop van ca.8mm Ø fixeren, op een een spiegel. De zijkanten bleken gehecht te hebben het midden blijkbaar niet. Of ik doe iets niet goed.

Anoniem - 11-02-2021 13:47

Handic, die bondic!

Had ik eerder moeten weten, dan had ik er nog meer plezier van gehad.
Ik heb er de rand van mijn aanrechtblad waterdicht mee gemaakt/gelijmd. Die was na het oliebollen bakken enigzins losgeraakt, gekrompen. Je blijft het wel zien maar het is in elk geval niet meer vatbaar voor vocht ertussen. En ja, ik vind het echt een must have!

kodde - 12-01-2021 19:06

geweldig werkt prima

Wicher Pattje - 25-10-2020 13:02

Voorlopig is het nog niet gelukt om de reparatie met Bondic tot een goed eind te brengen. Ik moet een deurtje in de diepvriezer repareren. IN het scharnier is iets afgebroken. Ik wilde er een een klein stukje van een plastic plaats tegen aan plakken. Schoongemaakt, opgeruwd en Bondic aangebracht en belicht. Het plaatje zit wel vast maar breekt direct ook weer af. Waarschijnlijk is het daar in die vriezer gewoon te koud. -20C. Volgens de technische man van Bondic zou dat geen probleem moeten zijn. Ik ga het binnenkort op een andere manier (wel met Bondic) proberen.

ton lautenschutz - 18-10-2020 14:52


prima product. heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen. ik ga het in voorkomende gevallen zeker weer gebruiken.

Erwin - 05-10-2020 16:37

Mijn vrij prijzig sporthorloge was na jaren intensief gebruik stuk gegaan aan de bevestiging van het bandje met het horloge (daar waar het kleine metalen asje in het kleine gaatje van het horloge moet gestoken worden). Het afgebroken stukje eerst maar eens gelijmd met Loctite. Dit ging goed voor ongeveer een week en brak daarna terug af op dezelfde plaats. Na wat gezoek op internet ben ik Bondic tegengekomen. Gelijk besteld en na slechts 1 dag kwam het pakketje aan! Na de instructies goed gelezen te hebben heb ik mijn sporthorloge in bijna originele staat kunnen reconstrueren. Geweldig product! Na nu ongeveer 3 weken nog steeds prima in orde!
Voor kleine herstellingswerkjes is het een "must have"!
Wel één minpuntje; volgens de instructiefilmpjes moeten er ontvettingsdoekjes in het pakketje bijgeleverd worden. Dit was niet het geval.

Harry - 29-09-2020 23:56

Ik kwam het toevallig tegen op internet, en heb het besteld internationaal. Omdat ik nog al veel knutsel kwam het al snel van pas, en ondertussen heb ik het al veel gebruikt. Reparatie aan de kattenbak, kapotte brillenkoker, een beker die kapot gevallen is (maar daarna perfect als pennenhouder dienst doet), noem het maar op! Perfect materiaal! Geen lijm, maar vuller! En onzichtbaar als je het goed verwerkt hebt 😉

Geert Huizinga - 29-09-2020 16:32

ik ken het product al jaren, heb het toendertijd mee genomen uit USA, gebruik het voor kleine reparaties en vooral in de RC- Helicopter modelbouw.

ronxena - 29-09-2020 10:20

Werkt goed eens je de techniek kent, niet te snel terug bevestigen of gebruiken van het herstelde onderdeel,

John - 20-09-2020 21:26

Had het gekocht om een onderdeel van de snelheidsmeter van een oldtimer te repareren. Ging perfect. Gisteren heb ik terwijl ik een gat boorde in het plafond, een doucheafvoer in de betonvloer lek geboord. Beton weggebikt en het gat in de pvc pijp dicht gemaakt met laagjes bondic. Onverwacht succes!

siem - 08-09-2020 20:01

ik gebruik bondic al jaren. Vroeger kocht ik het in Amerika en ben blij dat ik het nu direct in Nederland kan kopen.
Ik gebruik het voor mijn modelbouw want bondic is het enige product wat super makkelijk kan opvullen. Ik gebruik het dus niet als lijm, ik geloof ook niet dat het daarvoor ontworpen is, al kan het wel. Maar voor opvullen vind ik dit het beste product ooit!

Reinder - 08-09-2020 13:32

Gekocht om een kleine schade aan een kunststof bumper van mijn camper te repareren, het opvullen van klein gaatje ging prima, kleine laagjes aanbrengen en na het drogen met een fijne fijltje mooi glad gemaakt. Nu even afwachten of alles heel blijft tijdens langere stukken rijden en dan met een lakstift op kleur brengen. Tot nu toe geen spijt van de aankoop.

Monique - 07-09-2020 10:57

Ik heb bondic toegevoegd aan mijn assortiment, wat een heerlijk product. Ik heb het laten zien bij onze crea-club dus u zult ongetwijfeld meer orders zullen ontvangen. Iedereen was onder de indruk van wat je er mee kunt doen.

Jan van Noort - 01-09-2020 10:10

geweldig spul, in het begin lukte het niet helemaal, maar na een telefoongesprek met de verkoper bleek ik het niet helemaal goed te doen. Ben erg tevreden over het resultaat en de service aan de telefoon. Groeten, Jan van Noort

Je wilt nooit meer zonder

Je wilt nooit meer zonder

Als je de kracht van Bondic® eenmaal kent, wil je nooit meer zonder.
Bestel vandaag nog!